Fac 030 Vellerup Vig

Fac. 030-01

 

Båden er en Terhi 440 uden motor. Den står på en jollevogn, som man skal være to mand til at betjene ved søsætning. Kør ind ved ishuset og følg derefter vejen til venstre ned mod vigen og fortsæt helt ud for enden af vigen, hvor der kan parkeres.

En lille kortbenet motor op til max. 10 hk, men 6 hk er passende, hvis du ikke vil nøjes med at ro. Der forefindes årer, øse, anker, børste i båden. Følg venligst nedenstående instruks så vil båden kunne holdes pæn og ren og være klar til de næste der skal bruge faciliteten fremover. Båden er monteret med 4 plasticplader, så båden er beskyttet med et låg mod blade og snavs. De er nummeret så der ikke er tvivl om hvordan de skal monteres. Nr. 1 lægges agter, herefter burde rækkefølgen af monteringen af de øvrige 3 plader være til at forstå! Pladerne stilles på pallen th. for båden sammen med det blå reb, når I er ude at sejle. Vær venlig at behandle pladerne med forsigtighed så de ikke revner eller bliver skadet. Så kan de holde mange år fremover.

Husk at montere det blå reb igen på båden, så pladerne ikke kan blæse af! Hvis du er i tvivl, så kig på billederne øverst på siden.

Båden skal rengøres efter brug. Gør det ved ophalerpladsen, så er der rigeligt vand indenfor rækkevidde. Eventuelle fejl/mangler/skader skal STRAKS meldes til Johnny eller Kennet.
Bemærk det helårlige trekantede fredningsbælte der er i bunden af vigen.

NB! Husk bundprop 3/4 tomme.

Bådinspektører

Johnny Hansen Boonserm
 42 40 83 03
 
 
og
 
 
Kennet Jørgensen
 25 23 14 73


Vis SU Vellerup Vig på et større kort

GPS koordinater:

 

WGS84
N 55˚ 44" 09.69"
E 11˚ 51" 35.62"