SU's Trailerbåd

Læs nedenstående omhyggeligt før du sejler ud og brug gerne denne printbare tjekliste hvis du er usikker på noget!

Trailerjollen er placeret i en garage på Langagergård tæt på Kildedal station. Der er 2 muligheder for at køre ind på gårdens område - enten fra Knardrupvej eller fra Kalveholmvej. Det er indkørslen fra Kalveholmvej 1, som er bedst, når jollen skal afhentes. Klik på kortet nederst på siden. For at komme ind på gårdspladsen skal man gennem en bom, hvorpå der er monteret en kodelås. Koden til låsen er 1966 - husk at låse igen, når du forlader området! På gårdspladsen findes der skråt til venstre 3 garager med træporte. SU-garagen er den midterste. Der er monteret en solcellelampe i garagen. Denne aktiveres først, når det er næsten mørkt. Derfor er en lommelygte eller en pandelygte en fordel i tusmørke. 

Jollen er udstyret med et Raymarine Dragonfly 5PRO ekkolod/plotter som er tilkoblet samme batteri som frontmotoren. Der er integreret søkort i ekkoloddet. Søkortet er en standardversion, som dækker hav og fjord - altså ikke søer. Har man eget søkort (micro SD), kan dette benyttes. Husk at sætte det oprindelige kort i efter brug.

VIGTIGT OMKRING EKKOLOD/KORTPLOTTER:

  • Det er ikke tilladt at foretage indgreb på ledninger og stik eller forsøge at opdatere ekkoloddet.
  • Instrumentet må først tændes når jollen er i vand og skal slukkes igen inden optagning for at skåne transduceren, der ikke tåler at køre uden køling fra vandet.

Der ligger 3 Berkley-stangholdere langs væggen på højre side. Disse passer til de stangholderbeslag, som er monteret på jollen. Desuden findes metalskinner, som kan benyttes til DownEast stangholdere. 

Der er også en Scotty downrigger inkl. lod og lineklemme på jollen. Hvis du ved du ikke skal bruge downrigger, kan den afmonteres med de 4 fingerskruer på drejebasen og efterlades i garagen. Sæt den venligst på igen når du afleverer jollen efter brug.

VIGTIGT OMKRING DOWNRIGGER:

  • Under transport og ved havnesejlads skal downrigger være drejet fremad (eller ind i jollen) for ikke at bom eller bremsearm rammer noget eller nogen!

Motoren er en 15 hk. 4 takts Honda, der bruger almindelig oktan 95 benzin - altså ingen olieblanding. Der er en fyldt benzintank i jollen, men medbring for en sikkerheds skyld en reservedunk med benzin. Jollen har frontmonteret Minn Kota motor, som betjenes med fjernbetjening. Fjernbetjeningen hænger på væggen i højre side af garagen.

NB 13/6-2023: Lige nu virker GPS i Minn Kotaen ikke! Dvs. at man kan ikke bede motoren om at holde en kurs eller bruge ankerfunktionen, motoren kan dog stadig bruges til almindelig manuel styret fremdrift.

Man kan med fordel medbringe eget 12V batteri til Minn Kotaen så man ikke udelukkende er afhængig af det medfølgende batteri.

VIGTIGT OMKRING MOTOREN:

  • Motor må ikke startes uden vand.
  • Motor må kun startes på land hvis der anvendes vandkar eller vandslange med øreklapper.   
  • Motor må ikke sættes i gear uden at være i vand, dette kan være meget farligt.

Der er en gul vandtæt pose med nødraketter i jollen.
Pas godt på dem og brug dem kun i nødstilfælde!

Ved afhentning:
Konstateres der alvorlige fejl og mangler ved afhentning der HAR sikkerhedsmæssig indvirkning på jollens brug, lader man jollen stå og rapporterer det umiddelbart til facilitetsansvarlig. 
Konstateres der fejl og mangler ved afhentning der IKKE har sikkerhedsmæssig indvirkning på jollens brug, tager man billeder af dette ved afhentning og inden ibrugtagning og sender dem til facilitetsansvarlig.

Ved aflevering:
Beskadiger man jolle, motor, trailer eller andet tilbehør under brug, skal dette meddeles omgående, når jollen afleveres. Enten pr. mail til jmj@fiskeren.dk eller pr. telefon på 29 28 31 22. 

Eftersom jollen afhentes med fyldt tank skal den selvfølgelig også afleveres med dette.
Jollen skal selvfølgelig afleveres rengjort som man gerne selv vil finde den inden brug.

Jollen er tilmeldt Dansk Søredningsselskab (DSRS), der findes påklistrede labels i jollen med relevante telefonnumre. Sørg altid for at have en opladet mobiltelefon med når du sejler ud.

Jollen kan bookes i op til 7 dage og den kontrolleres for fejl og defekter efter hver bookning, da det er i alles interesse, at der passes godt på materiellet.

Bådinspektør

Johnny Mark Jensen
 29 28 31 22
 jmj@fiskeren.dk

Klik på kortet
Det er Kalveholmvej 1B

GPS koordinater:

 

WGS84
55°45'41.9"N 12°17'30.5"E

WGS84 decimal (lat,lon)
55.761634, 12.291803